17 Aralık 2016 Cumartesi

Kınamayın, lanetlemeyin.. Çözüm bulun!

Geçen hafta İstanbul, bu hafta Kayseri. Türkiye'de artık her hafta bir yer patlıyor, birileri ölüyor. Açıklamalar hep aynı. Mesajlar aynı. Geçen hafta polisler, bu hafta askerler. Terörü lanetliyorsun, kaçamayacaklar vs diyorsun ancak ertesi hafta hop, ülkenin başka bir noktasında aynı şekilde gerçekleşen bir başka patlama. 2016 yılında 30'a yakın patlama olmuşken, Türkiye'de istihbaratı sağlayacak servisten bir kişi bile istifa etmedi. Bu nasıl iş? 

1 haftada +60 şehidimiz var. Lanetlemeyin, kınamayın şu saldırıları artık.. Cevap verin. Bir daha yaşanmasının önüne geçin. Engelleyin. Şehitler üzerinden siyaset yapmak huyum değildir ancak, bir ülke hep aynı acıları yaşayıp - aynı konuşmalar yapılıyorsa bırakalım bu işi. Yapmamız gereken daha başka şeyler var, daha kalıcı çözümler olması gerekiyor. Babasını kaybetmiş bir çocuğa veya evladını kaybetmiş gözü yaşlı anaya anlatın bakalım.. Davanızı, hakkınızı, istihbaratınızı, başkanlığınızı.

İntikamın sahibi olan ya Kahhar, ya Cebbar. Sana düşman olanlar senin aslanlarına alçakça saldırıyorlar. Aslanlarına intikamı nasib eyle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder